Ledige stillingerSe alle ledige stillinger

Nyhetsarkivet


Les mer

Finalist til Årets Konsulent

22.04.13 - - Som konsulent er det viktig å peke på kloke strategiske grep og oppfordre til sterk satsing i markeder i vekst, sier Erik Holmelin i Agenda Kaupang. Les mer »

Les mer

Årets Konsulent selskap 2013

19.04.13 - - Våg å gjøre det enkelt, sier daglig leder Siri Fürst i Considium. Considium vant prisen Årets Konsulentselskap med et case fra Norsk Gjenvinning. Les mer »

Les mer

Forskning ut i operativ hverdag

19.04.13 - - Ta hverandre på fersken når din kollega presterer bra, sier Trond Myhrvold i Assessit. Selskapet er en av finalistene til prisen for Årets Konsulentselskap med en case fra DnB. Les mer »

Les mer

Digitalisering av høyskolesektoren

19.04.13 - - Digital natives har begynt sin universitetsutdannelse, dette setter nye krav til universitet og høyskoler, sier Torkel Sondresen i Capgemini. Capgemini er en av finalistene til Årets Konsulentpriser for sitt prosjekt @BIStudentportal. Les mer »

Les mer

IT-gigantene best på design

17.04.13 - EVRY har brukt design for å komme seg igjennom en utfordrende sammenslåingsprosess, mens Cisco har presset mest mulig design og funksjonalitet inn i en rimelig videokonferansepakke for småbedriftsmarkedet. Les mer »

Les mer

Dette forventer de nye superansatte

14.04.13 - - Privat kommunikasjon i arbeidstiden er en rettighet, ikke et godeEn ny studie fra Ericsson ConsumerLab viser at denne gruppen mener Les mer »

Les mer

Dette er finalistene til Årets Konsulentpriser 2013

12.04.13 - Blant rekordmange tips og nominasjoner har vi nå funnet frem til finalistene til Konsulentprisen 2013. Les mer »

Les mer

Del gode anmeldelser på sosiale medier

03.04.13 - Ny tjeneste fra Konsulentguiden: Konsulentkjøpere kan nå vurdere hvor godt fornøyd de er med tjenestene fra ulike selskap. Les mer »

Les mer

82.000 konsulenter - hvem er den beste?

02.04.13 - Vi har i de siste månedene lett etter de beste konsulentene i Norge - 24. april røper vi hvem som blir Årets Konsulent 2013. Les mer »

Les mer

Lager Europas første flytrafikksimulator

02.04.13 - Steria og Airbus ProSky har gått sammen om å lage Europas første plattform for flytrafikksimulering. Les mer »

Powered by i-tools