Ledige stillingerSe alle ledige stillinger

10-årets beste

01.11.17 - I en fullsatt sal på Continental kåret bransjen det beste oppdraget siste 10 år. I tillegg ble det delt ut priser for Årets konsulentselskap, Juryens pris og Årets ærespris.

I 2008 ble Accenture tildelt årets konsulentpris på bakgrunn av sitt arbeid med Altinn. 10 år senere regnes prosjektet fortsatt som et av de mest utfordrende, samtidig mest vellykkede prosjektene i norsk konsulentbransje.Accenture ble tildelt prisen for tiårets beste konsulentoppdrag.

EY vant i kategorien Årets konsulentselskap 2017 . På bakgrunn av en kvantitativt  undersøkelse er gjennomført av Konsulentguiden blant konsulentkjøpere i offentlig og privat sektor, ble AFF, EY og Soprasteria valgt ut som de selskapene som scoret best. I tillegg ble det delt ut priser for Årets konsulentselskap, Juryens pris, Årets ærespris:

 

Juryens pris gikk til AFF for Solstrand programmet som i mange år har vært på Financial Times rangering over de 50 viktigste lederutviklingsprogrammene i verden. Siden oppstarten for mer enn 60 år siden har programmet vært aktuelt, innovativt og toneangivende både pedagogisk og tematisk

Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria fikk Juryens Ærespris for sin lange, omfattende og betydningsfulle innsats for den norske konsulentbransjen.

 

 Abonner på nyheter fra Konsulentguiden »Seneste 5 nyheter fra Konsulentguiden

02.11.17  Konsulentprisen 2017
02.11.17  Konsulentbransjens ærespris til Kjell Rusti
01.11.17  10-årets beste
18.10.17  Capgemini feirer 50!
05.09.17  Best å markedsføre med epost?

Nyhetsarkivet til Konsulentguiden »
Powered by i-tools