Ledige stillingerSe alle ledige stillinger
iProsess
Besøksadresse: Biskop Gunnerus’ gate 14
Telefon: 99529011
Epost: post@iprosess.no
Internett: http://www.iprosess.no
Organisasjonsnr.: 816 073 502
Etableringsår: 1999
Kontaktperson(er): Tor Berntsen
Presentasjon
iProsess er spesialister på endringsledelse og leverer tjenester innenfor kategoriene:

•        Lederutviklingsprogram
•        Utvikle ledergrupper
•        Lederrådgivning
•        Konflikthåndtering


Ny kommunikasjonsteknologi muliggjør nye og mer effektive former for samhandling innenfor og på tvers av organisasjoner. De beste lederne bruker samspillet mellom teknologi og mennesker til å sikre både kontinuitet, fleksibilitet og nyskaping. Bedre teknologi gir oss mer informasjon og flere muligheter. Og en vanlig lederutfordring er å prioritere blant et mylder av viktige saker og en endeløs rekke av muligheter, samtidig som du utvikler dine medarbeidere.

Vi mener at det ikke den geniale strategien som skaper merkevaren. Den kan kopieres av andre. Det er heller ikke det nye IT systemet eller antall dingser som gir konkurransefortrinn. De kan kjøpes av andre. Menneskene er fortsatt organisasjonens viktigste ressurs og kulturen, vår evne til samhandling, blir det som skiller oss fra konkurrentene, også i framtiden.

iProsess er sparringspartner for ledere i samspillet mellom menneskelig og teknologisk utvikling. Vår spisskompetanse er å forstå den teknologiske løsningen på et konseptuelt nivå og utlede konsekvenser for ledelse, kommunikasjon og organisering. Våre rådgivere hjelper ledere til å ta bevisste valg og til å fokusere på prestasjonen bak resultatet. Vi designer kommunikasjonsprosesser som utvikler holdninger og bygger effektive bedriftskulturer som implementerer strategien på rekordtid.

Ta kontakt på post@iprosess.no så kan vi kan snakke mer om hvordan vi kan bidra til at du blir den beste utgaven av deg selv som leder, spesielt når situasjonen er kompleks og oppgaven er krevende.

Ingen anmeldelser

Tjenester
Klikk på linken for å liste opp alle firma som tilbyr samme tjeneste:
Allmennfag
Human Resource

Powered by i-tools