Ledige stillingerSe alle ledige stillinger

Vurderinger

Institutt For Medskapende Ledelse AS

lederutviklikling
Skrevet av: JUS (03.05.2017)
Meget profesjonell og kundeorientert
Les mer

Top Sales Training Companies
Skrevet av: Stein Ove (22.04.2016)
Mercuri International Top 20 Sales Training Companies 2016 For femte år på rad er Mercuri International med på listen over "Top 20 Sales Training Company Globally". Mercuri International er den eneste på listen som er representert i Norge. Listen utarbeides av Training Industry som et ledd i deres arbeid med å kontinuerlig overvåke markedet for de beste tilbyderne av treningstjenester og teknologier. Fra Trainingindustry.com: "The 2016 Top 20 Sales Training Companies list recognizes the top sales training companies in our industry. These leading companies all provide outstanding service, and a proven track record for delivering superior sales training and improving the impact of the sales organization.
Les mer

Sopra Steria AS

Årets Konsulent
(12.02.2016)
Christian Busch Fra Sopra Steria er kåret til Årets Konsulent på bakgrunn av et strategiprosjekt for Statens vegvesen.
Les mer

Menon Business Economics

Årets Konsulentselskap
(12.02.2016)
Menon er kåret til Årets konsulentselskap for sitt rådgivningsarbeid i forbindelse med GIAK.
Les mer

Assessit

Juryens Pris
(12.02.2016)
Ole I. Iversen er tildelt juryens Pris for hans arbeid med å kvalitetssikre rekrutteringsprosesser og arbeidspsykologiske tester i Norge.
Les mer

McKinsey & Company Inc.Norway

Ærespris
(12.02.2016)
Tore Myrholt er tildelt Ærespris for sitt eksepsjonelle arbeid innenfor consulting gjennom hans ledelse av McKinsey i over 30 år.
Les mer

First House AS

Årets konsulentselskap
(13.09.2014)
First House er kåret til Årets konsulentselskap 2014. Juryen fremhever i sin begrunnelse at First House har oppnådd reelle resultater i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.
Les mer

PwC AS

Årets Konsulent
(13.09.2014)
Olstad ble som konsulent i PwC hyret inn som prosjektleder for Oslo 2022 i september 2012. Arbeidet var preget av enormt tidspress og til tider var det over 70 konsulenter fra mer enn 20 ulike miljøer som jobbet med å få søknaden levert i tide. Den innledende Konseptvalgutredningen ble utarbeidet på rekordfart i løpet av 6 måneder for deretter å bli kvalitetssikret i to kontrollinstanser. I tillegg til høye kvalitetskrav, sto prosjektet overfor en lang rekke samfunnsmessige og politiske utfordringer, og de ekstreme kravene som stilles til en prosjektleder i et så enestående prosjekt er mange.
Les mer

Capgemini Norge AS

Ærespris til Ola Furu
(13.09.2014)
Vinneren av Årets Ærespris, Ola Furu, kan vise til fremragende resultater gjennom flere år, som konsulent så vel som leder for et av Norges ledende konsulenthus. Etter 25 år i bransjen, fremstår vinneren som et tydelig og synlig forbilde for sine ansatte og har et særlig brennende engasjement for studenter og nye konsulenter i selskapet.
Les mer

Nor PR

Juryens Pris
(13.09.2014)
Trond Albert Skjelbred fikk juryens pris 2014 for boken: Hvordan lykkes som konsulent?
Les mer

EcoNova AS

Daglig leder Cogtio
Skrevet av: Per Olav Apalnes (15.09.2013)
OAK er en meget velegnet produktportefølje for å kunne sette sammen og bygge opp slagkraftige team.
Les mer

EcoNova AS

Innovasjonsprisen 2013
(29.04.2013)
Karl Åge Midbøe er tildelt Årets Innovasjonspris 2013. Årets prisvinner har jobbet i flere år med utvikling av en unik verktøypakke med et felles konsept for analyse av individer, grupper, kunder og markeder. Systemet er enestående i norsk sammenheng. I tillegg til å ha tatt med seg kvalitetene fra femfaktormodellen, så har prisvinneren klart å innarbeide et norsk språkbruk og et praktisk rammeverk som er særdeles anvendelig i arbeidslivet.
Les mer

Considium Consulting Group AS

Årets Konsulentselskap 2013
(26.04.2013)
Considium vant prisen Årets Konsulentselskap 2013. Considium har siden starten for over 20 år siden foretrukket enkle virkemidler. Selskapet har et overordnet fokus på å oppnå resultater gjennom bruk av kundens egne ressurser. Considium vant med prosjektet Norsk Gjenvinning, som er et ledende norsk gjenvinningsselskap som eies av Altor Equity Partners.
Les mer

The Boston Consulting Group

Årets Konsulent 2013
(25.04.2013)
Adam Ikdal (Boston Consulting Group) er kåret til Årets Konsulent 2013. Ikdal vant prisen basert på et prosjekt av nasjonal betydning. Prosjektet ble gjennomført med en omfattende involvering av medvirkende parter og har ført til en “stille revolusjon” hos oppdragsgiver og oppdragsgivers organisasjon.
Les mer

Varde Hartmark AS

Daglig leder
(09.04.2013)
Vi benyttet Hartmark Consulting i en fusjonsprosess. Vi er svært fornøyd med måten oppdraget ble håndtert på, og profesjonaliteten og kunnskapen hos konsulentene vi benyttet. Selskapet bidro med detaljkunnskaper om hva en fusjonsprosess innebærer, dette kunne vi umulig håndtert like bra på egenhånd. Vi vil også gjerne fremheve at Hartmark Consulting bidro til en smidig overgangsperiode for selskapet og de ansatte i prosessen.
Les mer

Powered by i-tools